Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 14 noiembrie 2014

PE SCURT:

  • Disperare la Rapid
  • Dragomir nu se teme
  • Sferturile Cupei Ligii
  • Demisia lui Kovacs
  • Vasaras, pe stadion
  • Fatai, omul Astrei

Disperare la Rapid

Rapid se află, după primele 14 etape ale turului, într-o situaţie disperată în clasament. Locul 16, cu doar 10 puncte adunate, şi o serie de opt meciuri consecutive fără victorii în Liga 1 îi îngrijoreză pe suporterii şi jucătorii giuleşteni. Lotul slab, numeric şi valoric şi lipsa unei pregătiri fizice adecvate au dus la unul dintre cele mai slabe tururi de campionat din istoria clubului.

Dragomir nu se teme

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a declarat că nu este surprins de trimiterea sa în judecată în dosarul privind vânzarea drepturilor TV pentru meciuri de fotbal, aceasta fiind o consecinţă a faptului că a fost reţinut 24 de ore în acest caz. Dragomir a spus că nu se simte deloc amenințat și că, îl cităm, “nu am avut vreun rol în piesa asta”.

Sferturile Cupei Ligii

La sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, s-au tras la sorţi meciurile pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii. 
Tragere la sorţi Cupa Ligii. Iată meciurile extrase din urne: Dinamo-U Cluj, CSMS Iaşi-Steaua, Astra-FC Viitorul, Pandurii-Oţelul. Meciurile vor avea loc în perioada 12-14 decembrie. Echipele extrase primele din urnă sunt considerate gazde. Competiţia dispune de premii în valoare de 1 milion de euro.

Demisia lui Kovacs

În şedinţa Comitetului Executiv a FRF, Gino Iorgulescu a prezentat o listă cu nemulţumirile cluburilor de fotbal față de arbitraj. Nouă echipe de fotbal, printre care se numără Steaua şi Dinamo au semnat petiţia prin care cer Comisiei Centrale a Arbitrilor luarea de măsuri drastice împotriva arbitrilor care au greşit, unul dintre aceştia fiind Istvan Kovacs, căruia i se cere eliminarea din arbitraj.

Vasaras, pe stadion

Kyros Vassaras a asistat în premieră la un meci din Liga 1. Grecul ocupă funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din 11 iulie 2014, adică de 3 luni, iar până în atapa a 14-a a Ligii 1 el nu a văzut de pe stadion nici un meci al primei ligi. Vasaras a ales meciul din Giulești, acolo unde a fost alături de Augustus Constantin, meci la care au fost prezenți și Mircea Lucescu și Dinu Gheorghe.

Fatai, omul Astrei

Absenţa lui Kehinde Fatai din lotul Astrei s-a tradus în scăderea mediei de goluri pe meci a echipei giurgiuvene de la 2,33 goluri marcate pe meci la doar 1,13 goluri marcate pe meci. Inclusiv antrenorul Astrei, Oleg Protasov, s-a plâns de absenţa unui atacant cu profil de marcator, iar în iarnă sunt şanse mari ca Astra să transfere cel puţin un vârf.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!