Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 21 noiembrie 2014

PE SCURT:

  • Pandurii, urcată pe garduri
  • Ottenhoff a semnat cu Oțelul
  • Paszkany a părăsit CFR-ul
  • Cârțu așteaptă stadionul
  • Papp, 5 ani la Steaua
  • Mulțescu, nemulțumit de comisii

Pandurii, urcată pe garduri

Echipa CS Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, cu scorul de 11-0 (7-0), formaţia a doua a clubului Pandurii Târgu Jiu, într-un meci amical disputat pe stadionul Petre Deselnicu din cadrul Complexului Sportiv Ion Oblemenco, a anunţat site-ul oficial al grupării din Bănie. Craiova dovedește că este pe drumul cel bun, de la preluarea sa de către Cârțu și Săndoi având o altă față.

 

Ottenhoff a semnat cu Oțelul

Crescut la şcoala lui Ajax Amsterdam, Bryan Ottenhoff vine să întărească defensiva Oţelului. A semnat pe doi ani şi jumătate cu Oţelul Galaţi, unde va purta tricoul cu numărul 3. Cu o înălţime de 1,87 m şi o constituţie atletică, este un fundaş central puternic, un fotbalist de reacţie. Fotbalistul pe care gălățenii se bazează în apărare pentru a se păstra și anul viitor în Liga I.

 

Paszkany a părăsit CFR-ul

Paszkany s-a retras definitiv şi a anunțat că nu mai doreşte să ofere niciun ban clubului: „Eu am renunţat la acţiuni pe 10 ani. Nici nu votez, nici nu mă bag, dar nici să nu-mi mai ceară cineva să le dau ceva. Asta a fost înţelegerea. Dacă între timp s-ar realiza un exit, atunci cei care au preluat clubul pe aceşti 10 ani ar urma să primească o primă şi restul banilor ar urma să fie împărţiţi acţionarilor”, a mai spus el.

 

Cârțu așteaptă stadionul

Sorin Cârţu (59 de ani) e unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din Liga I. Cea mai mare performanţă ca tehnician rămâne câştigarea eventului cu Universitatea Craiova în sezonul 1990-1991. Acum, el așteaptă noul stadion de la Craiova, despre care primarul orașului, Lia Vasilescu, a anunțat că nu se va mai face în urma pierderii alegerilor de către PSD. Stadion pe care antrenorul îl vede absolut necesar pentru Craiova.

 

Papp, 5 ani la Steaua

Steaua a anunţat pe site-ul oficial transferul fundaşului Paul Papp. Fundaşul în vârstă de 25 de ani, care fusese împrumutat în această toamnă pentru un an, cu opţiune de cumpărare, a semnat o înţelegere valabilă pe cinci sezoane cu clubul din Ghencea. Papp s-a simțit excelent la Steaua și a crescut mult, dovadă și cele două goluri înscrise pentru România în partida cu Irlanda de Nord.

 

Mulțescu, nemulțumit de comisii

Gigi Mulţescu s-a declarat foarte nemulţumit de măsura luată de Comisia de Recurs, care a anulat suspendarea de 16 etape a lui Gabi Mureşan, după ce mijlocaşul l-a accidentat pe Raul Rusescu. Petrolul şi ASA Târgu Mureş se vor întâlni în curând, iar Mulțescu este extrem de îngrijorat de proliferarea durităților și de faptul că acestea nu sunt sancționate așa cum ar trebui să fie.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!