Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 decembrie 2014

PE SCURT:

  • Bonilla crește cu Hagi
  • Petrolul schimbă stadionul
  • Explicațiile lui Dulca
  • Răspuns pentru Ogăraru
  • Curg ofertele pentru Arlauskis
  • Astra renunță la jucători

Bonilla crește cu Hagi

Atacatul echipei FC Viitorul, Nelson Bonilla, a declarat că decizia de a veni în România a fost una foarte bună. Evoluţiile de la FC Viitorul l-au adus pe Bonilla în atenţia selecţionerului Albert Roca, jucătorul fiind convocat la naţionala Salvadorului pentru meciurile amicale cu Panama şi Nicaragua. Impresarul lui Bonilla a precizat că atacantul va continua încă 6 luni la FC Viitorul.

Petrolul schimbă stadionul

Petrolul are probleme în ceea ce priveşte datoriile către Societatea de Gospodărire Urbană Ploieşti (SGU), administratorul arenei Ilie Oană. Conducerea nu a achitat vreun euro pentru închirierea arenei în cele 14 meciuri jucate. În aceste condiţii, Petrolul s-a interesat de stadioane unde ar putea evolua în continuare, primele două variante fiind arenele din Buzău și Brașov.

Explicațiile lui Dulca

Cel mai longeviv antrenor din Liga 1 a rupt colaborarea cu Gaz Metan Mediaş, după 0-2 la Concordia Chiajna. Dulca vorbeşte despre motivele demisiei şi despre relaţia sa cu jucătorii despre care Ioan Horoba spune că l-au trădat. Cristi Dulca îşi reproşează transferurile din vară şi spune că l-a deranjat atitudinea jucătorilor, spunând că unii dintre ei l-au trădat.

Răspuns pentru Ogăraru

“Cu bălţi pe teren nu se putea juca altfel”, a spus George Ogăraru, după meciul cu Oţelul din ultima rundă a Ligii 1, scor 0-0. Gazonul îmbibat cu apă a afectat vizibil jocul, dar administratorul stadionului spune că sistemul de drenaj este cel mai performant din Europa şi nu putea fi proiectat să reziste mai bine. Cei care au văzut meciul i-au dat, de altfel, dreptate antrenorului echipei din Cluj.

Curg ofertele pentru Arlauskis

Giedrius Arlauskis va intra cât de curând în ultimele 6 luni de contract cu Steaua şi lituanianul nu are de gând să-şi prelungească înţelegerea pentru că echipe precum AS Roma şi Fiorentina îl urmăresc pentru un transfer de la anul. Mai mult, pe fir se pare că ar fi intrat și Liverpool, britanicii fiind impresionați de evoluțiile sale și dorindu-și, se pare, să-l aducă în curtea proprie pe Arlauskis.

Astra renunță la jucători

Narcis Răducan, preşedintele Astrei, a fost mulțumit de rezultatul din etapă în condiţiile în care mulţi jucători sunt accidentaţi, iar antrenorul nu a avut pe foaia de joc decât șase jucători. Chiar şi aşa, Răducan anunţă că în iarnă Astra va renunţa la mai mulţi fotbalişti. “Este nevoie ca unii jucători să plece şi să aducem întăriri, doar așa ne întoarcem la performanță”, a declarat Narcis Răducan.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!