Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 12 decembrie 2014

PE SCURT:

  • Kovacs, în cupele europene
  • Uhrin nu semnează
  • Petrolul se destramă
  • Dragomir, absent
  • Grigoraș a plecat
  • ASA, schimbare de obiectiv

Kovacs, în cupele europene

Istvan Kovacs, cel care a condus meciul ASA Târgu Mureş-Steaua (1-0) şi nu i-a eliminat pe fotbaliştii Gabi Mureşan şi Ousmane N’Doye pentru lovirea lui Rusescu, respectiv a lui Keşeru, a fost delegat la meciul din Europa League dintre Everton şi FC Krasnondar. Kovacs i-a dat doar galben lui Mureșan, deși Rusescu a fost la un pas să-și piardă ochiul după cotul primit de la jucător.

Uhrin nu semnează

Şansele ca Dusan Uhrin jr. să vină din ianuarie la FC Braşov sunt extrem de reduse, după ce antrenorul ceh nu a fost mulţumit de condiţiile găsite la club. Pe lângă problemele financiare, Dusan nu a fost încântat nici de bazele de pregătire de la stadioanele Tineretului şi ICIM. Practic, cehul s-a declarat îngrozit de ceea ce a găsit la Brașov și a preferat să nu-și complice inutil cariera.

Petrolul se destramă

Jucătorii care îşi încheie angajamentele în vară la Petrolul au început deja să îşi caute echipe noi, fiind clar că nu vor primi măriri salariale sau nici măcar aceiaşi bani pe care îi aveau stipulaţi în contracte în acest moment, având în vedere arestarea patronului Dan Capră. În ciuda faptului că le-au fost făcute unele promisiuni, aceștia nici nu vor să mai audă de Ploiești, fiind gata să plece la prima ofertă.

Dragomir, absent

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu a fost prezent la evenimentul organizat de Mircea Sandu, cu prilejul deschiderii companiei de manageriat şi impresariat sportiv Best Business Sport. Acesta şi-a justificat decizia de a nu participa la eveniment în stilul său caracteristic: “Eu nu am fost în gaşca lui Mircea Sandu nici măcar pe vremea când se dădeau șprițurile”, a spus el.

Grigoraș a plecat

Chiar dacă a câştigat meciul cu Rapid de pe teren propriu, scor 2-0, Petre Grigoraş a ales să se despartă de Pandurii Târgu Jiu. “Nu e vorba despre dat demisia. A fost o înţelegere de comun acord, în urma rezultatelor am decis să reziliem contractul. Când rezultatele nu te ajută, e normal sa iei astfel de decizii”, a spus antrenorul imediat după meci. Formaţia gorjeană ocupă locul 12 după 17 etape.

ASA, schimbare de obiectiv

ASA Târgu Mureş este surpriza turului de campionat, echipa nou-promovată terminând pe locul 5, la doar 2 puncte de podium. Parcursul din tur îl face pe Daniel Stanciu să ceară celor care finanţează echipa schimbarea obiectivului. Asta l-ar putea determina pe managerul general de la ASA să decline oferta lui Dinamo. Stanciu vrea ca ASA să aibă ca obiectiv un loc de Europa League.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!