Slalom printre sporturi

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 23 decembrie 2013

PE SCURT:

  • Biletele scumpe, epuizate
  • Titi Tudor, operat
  • Marian Oprea, atletul anului
  • S-a retras Nicoleta Grasu
  • Ploiestiul a cedat cu Ierusalim
  • European de gimnastica, la Bucuresti

Biletele scumpe, epuizate

Este vorba de biletele pentru gala care va gazdui lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal, meci pentru centura NABF la semigrea. Biletele au fost puse in vanzare si costa intre 68,50 si 1.310 dolari, acestea din urma fiind deja epuizate. Organizatorii se asteapta ca evenimentul sa fie sold-out, iar financiar castigurile sa depaseasca 2 milioane dolari, bursa garantata celor doi boxeri.

Titi Tudor, operat

Titi Tudor a fost operat pe cord deschis la Spitalul de Urgenta Floreasca. Interventia chirurgicala a durat sapte ore si a fost efectuata de doctorul Serban Bradisteanu. Antrenorul care l-a descoperit pe Leonard Doroftei a primit patru bypass-uri coronariene, ceea ce inseamna ca au fost ceva probleme, si acum se asteapta refacerea sa si, eventual, revenirea alaturi de ring.

Marian Oprea, atletul anului

Federatia Romana de Atletism a prezentat la Hotelul Marriot din Bucuresti clasamentul celor mai buni sportivi ai anului. Titlul de “atletul anului” i-a revenit lui Marian Oprea, pe locurile 2 si 3 clasandu-se stafeta feminina de 4×400 si triplusaltistul Florentina Cosmina Marincu. Topul celor mai buni 10 este completat de nume ca Bianca Razor, Elena Lavric sau Andreea Ograzeanu.

S-a retras Nicoleta Grasu

In cadrul unei ceremonii la Gala Atletismului Romanesc, discobola Nicoleta Grasu, in varsta de 42 de ani, s-a retras din activitate. Ea a primit cu acest prilej o placheta si un buchet cu flori. Nicoleta este medaliata cu argint la CE din 2010 si CM din 2007, si cu bronz la CE din 1998 si 2006 si CM din 1999, 2001 si 2007, participand si la sase editii ale JO. Sportiva va imbratisa de-acum cariera de antrenor.

Ploiestiul a cedat cu Ierusalim

Campioana Romaniei la baschet masculin, CSU Asesoft Ploiesti, a fost invinsa saptamana trecuta pe propriul teren de catre formatia israeliana Hapoel Ierusalim, cu scorul de 69-77 (35-43), in cea de-a noua partida din grupa E a Eurocup. Dupa noua meciuri, CSU Asesoft Ploiesti se afla pe locul 4, cu 12 puncte, iar sansele de calificare mai departe nu sunt deloc mari.

European de gimnastica, la Bucuresti

La 60 de ani de la anteriorul CE de gimnastica organizat la Bucuresti, conducatorii gimnasticii romanesti au anuntat ca intentioneaza sa organizeze CE din 2017. Conform declaratiilor, competitia este ca si atribuita Bucurestiului. Ea ar urma sa se desfasoare in noua Sala Polivalenta, una de 12.000 de locuri, pentru care primarul Capitalei si-a luat angajamentul de a finaliza constructiile in 2016.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!