Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 13 ianuarie 2014

PE SCURT:

  • Pandurii il pierd pe Eric
  • Keseru semneaza cu Steaua
  • Bondrea, la Ceahlaul
  • Botosaniul il vrea pe Cristea
  • Guilherme nu vrea la Steaua
  • Fara sporturi de iarna!

Pandurii il pierd pe Eric

Eugen Pirvulescu, directorul executiv al celor de la Pandurii Targu Jiu, a confirmat negocierile dintre club si Al Ahli pentru transferul lui Eric de Olivera. El a subliniat ca cele doua parti nu au semnat inca vreo intelegere, dar ca discutiile sunt intr-un stadiu extrem de avansat. Eric de Oliveira este un jucator de care este interesata Steaua, dar se pare ca acesta prefera un angajament financiar mai bun. 

Keseru semneaza cu Steaua

Odiseea lui Claudiu Keseru se pare ca ia sfarsit si ca acesta va semna cu Steaua. Dupa sosirea lui Cisse la Bastia, romanul si-a reziliat contractul cu francezii si este asteptat sa ajunga la Bucuresti, unde va semna cu echipa din Ghencea. Acest lucru se va petrece desi in ultimele zile a primit oferte atragatoare din partea lui Sion, Angers, Tom Tomsk si Cernomoret Odessa. 

Bondrea, la Ceahlaul

Gheorghe Stefan a luat o decizie de ultim moment, numindu-l pe Marian Bondrea director tehnic al echipei din Piatra Neamt. De fapt, Bondrea va fi directorul tehnic al tuturor echipelor de care dispune clubul. Altfel, dupa plecarea lui Vasile Miriuta la CFR, principalul echipei este Costel Ilie, el fiind ajutat de Gabi Canu, soliditatea bancii tehnice fiind asigurata acum de noul numit. 

Botosaniul il vrea pe Cristea

Conducatorii celor de la FC Botosani si-ar dori sa transfere un jucator cu nume in fotbalul romanesc si care ar putea readuce publicul la stadion. Finantatorul Valeriu Iftime a spus deja ca este vorba de Adrian Cristea de la Steaua, transferul sau fiind asemuit, pentru FC Botosani, „ca acela al lui Beckham la Real”. Adrian Cristea este pe picior de plecare de la Steaua, el mai avand o oferta de la Concordia Chiajna. 

Guilherme nu vrea la Steaua

Intrat in ultimele 6 luni de contract, petrolistul spune ca nu pleaca de la Ploiesti decat in strainatate, chiar daca Steaua este interesata de el, jucatorul colaborand cu Reghecampf si la Chiajna. „Plec de la Petrolul doar in strainatate! Vreau sa ajung in Italia sau in Anglia, nu ma intereseaza nicio oferta din Romania. Indiferent daca ma vrea sau nu Steaua, nu vreau sa ajung acolo. Prefer sa raman la Petrolul!”, spune el. 

Fara sporturi de iarna!

Cele mai multe formatii din Liga I au stipulat in regulamentul de ordine ca jucatorilor le este interzisa practicarea sporturilor de iarna in perioada vacantei. Steaua, Astra, Petrolul, FC Vaslui, Pandurii, Dinamo si CFR se protejeaza astfel impotriva unor surprize nedorite care, stim deja din cazul nefericit al lui Michael Schumacher, pot aparea oricand.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!