FLASH

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 7 decembrie 2009

 

 PE SCURT:

  • Gigi, răfuială cu suporterii
  • Copos nu se teme
  • Gigel visează calificarea
  • Trică nu înfruntă Steaua
  • Steaua reduce preţurile
  • Mandorlini nu este defensiv

 

 

Gigi, răfuială cu suporterii

 

Înainte de startul partidei, Gigi Becali a fost înjurat de doi suporteri în timp ce trecea pe la Peluza Nord. Patronul Stelei le-a cerut jandarmilor să-i legitimeze pe cei doi pentru a depune o plângere împotriva lor, dar fanii au refuzat să arate actele. „Gigi, pleacă din Ghencea! Ţi-ai bătut joc de club, de legende!”, i-au strigat suporterii lui Becali. Jandarmii n-au avut ce să le facă acestora şi i-au lăsat să intre pe stadion.

 

Copos nu se teme

 

George Copos nu se teme de meciul cu FC Braşov şi îl aşteaptă în Giuleşti pe Dinu Gheorghe, vechiul său prieten. Despre acesta, Copos a spus că este poreclit „Stalin” şi că umblă la arbitri, dar că nu se teme de acest lucru şi Rapid se va descurca în faţa puternicei echipe braşovene. Ca de fiecare dată, patronul rapidist nu se dezminte, punând presiune pe adversarii săi direcţi.

 

Gigel visează calificarea

 

Autor al unui hat-trick în ultima etapă, contra lui Gaz Metan (6-2), Gigel Bucur speră ca Poli Timişoara să obţină miercuri, în faţa lui Ajax, primul succes în actuala ediţie a Europa League: „Şansele de calificare mai departe în Liga Europa sunt doar matematice, însă noi ne dorim foarte mult să obţinem prima victorie în competiţiile europene. Şi suporterii noştri merită ca noi să obţinem victoria”, a spus el.

 

Trică nu înfruntă Steaua

 

Abia reintrat în echipă, la Cluj, după o accidentare ce l-a făcut indisponibil câteva săptămâni, Eugen Trică nu-şi va putea ajuta colegii în derby-ul cu Steaua. Mijlocaşul Ştiinţei a încasat în minutul 66 al partidei cu CFR Cluj al patrulea cartonaş galben din stagiune şi e astfel suspendat automat pentru duelul cu formaţia lui Mihai Stoichiţă. O pierdere grea, de altfel, pentru Universitatea.

 

Steaua reduce preţurile

 

În perioada 1 decembrie – 31 ianuarie, preţul unui bilet pentru turul de stadion şi vizitarea muzeului va fi redus la jumătate, de la 50 la 25 de lei. Mai mult, elevii, studenţii, pensionarii şi abonaţii vor plăti doar 12,5 lei. Cu aceste reduceri, echipa din Bd. Ghencea speră să aducă multă lume la stadion, crescând astfel şi încasările ce lipsesc din clipa în care a fost evacuată galeria.

 

Mandorlini nu este defensiv

 

Italianul Andrea Mandorlini a debutat cu o victorie în faţa suporterilor din Gruia. Tehnicianul şi-a lăudat jucătorii pentru că au fost capabili să reacţioneze după umilinţa de la Vaslui. El a mai spus că nu este un antrenor defensiv, chiar dacă vine din Italia, şi a asigurat că acest lucru se va vedea în jocul echipei sale, pe măsură ce-l va pune la punct.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!