Florin Andone, trei goluri

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 8 aprilie 2016

624 andoneFlorin Andone a fost din nou cel mai bun jucător al Cordobei, în egalul spectaculos al echipei românului, 4-4 pe terenul lui Gimnastic. Atacantul naţionalei a reuşit un hat-trick, a lovit bara şi a avut un gol anulat eronat pentru un ofsaid inexistent, iar la finalul partidei s-a declarat nemulţumit.

Vârfului Cordobei nu i-a venit să creadă că echipa sa nu a plecat cu trei puncte de pe terenul lui Gimnastic, la capătul unui meci în care a marcat de patru ori şi a preluat conducerea de tot atâtea ori. 

„Am rămas cu gura căscată, nu mi-a venit să cred. Nu e normal ce ni s-a întâmplat astăzi. Să înscrii patru goluri şi să nu câştigi, să iei doar un punct, ştiind ce dificil e să iei puncte în deplasare. Înainte nu primeam goluri şi plecam de la început cu un punct câştigat. Obişnuiam să ne impunem cu 1-0, 2-1, dar luam punctele. Acum încasăm prea uşor goluri. Nu ştiu ce trebuie făcut”, a spus Andone, citat de presa de profil.

Românul spune că atenţia echipei sale trebuie să se îndrepte acum spre meciul cu Albacete, din etapa viitoare, pentru că doar o victorie ar menţine Cordoba pe unul dintre locurile de play-off din Segunda: „Măcar ne rămâne consolarea că am plecat cu un punct de aici. A fost un meci nebun, cu opt goluri, cum nu se văd prea des prin Segunda. Acum nu ne rămâne altă variantă decât să câştigăm obligatoriu etapa viitoare, cu Albacete, fie ce-o fi. Nu e normal, însă, repet, să marcăm patru goluri în deplasare şi să riscăm să rămânem în afara play-off-ului”, a adăugat atacantul de 22 de ani.

Cordoba a strâns 48 de puncte în primele 32 de etape din Segunda Division şi se află pe locul al şaselea al clasamentului, ultimul care asigură prezenţa în play-out, la egalitate cu Elche şi Alcorcon.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!