Florin Marin a preluat Rapidul

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 31 iulie 2015

marinTehnicianul Florin Marin a declarat că echipa Rapid este una specială, precizând că preluarea conducerii tehnice reprezintă pentru el o provocare, chiar dacă formaţia giuleşteană va evolua în sezonul următor în Liga a II-a.

“După discuţiile pe care le-am avut cu domnul Moraru şi cu Ovidiu Burcă am acceptat să fac parte din staful tehnic al clubului Rapid. Este o onoare pentru mine să fiu la această echipă de mare tradiţie în fotbalul nostru. Cunosc situaţia de la Rapid pentru că aici am făcut primii paşi în fotbal ca jucător, am fost şi antrenor secund aici, între 1991 şi 1992. Rapid este o echipă specială pe care orice antrenor vrea să o conducă. Pentru mine este o nouă provocare. Am să colaborez cu Mihai Ianovschi, amândoi vom răspunde de pregătirea şi rezultatele echipei”, a spus Florin Marin, prezentat oficial în funcţia de antrenor principal al formaţiei.

“Fac un apel la suporteri să fie alături de noi. Să lase orgoliile deoparte şi să susţină echipa aşa cum au făcut şi până acum. Sunt convins că împreună cu ei ne vom îndeplini obiectivul propus. Aici este un proiect foarte serios, principala noastră preocupare este să construim o echipă competitivă şi să promovăm”, a adăugat el.

Referitor la campionatul Ligii a II-a, Florin Marin a afirmat că preferă sistemul cu două serii. “Cred că vor fi două serii în Liga a II-a, exact cum s-au alcătuit. Din punctul meu de vedere, aşa este cel mai bine pentru că se evită deplasările lungi. Şi bineînţeles că atunci când este o singură serie este mult mai greu să promovezi. Pentru că sunt multe echipe care au avantaje faţă de noi, au omogenitate, s-au întărit”.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!