Florin Piersic, Stela Popescu și Cargo, decorați de președintele Iohannis!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 18 martie 2016

Florin Piersic si Stela Popescu decorati de Klaus Iohannis1Zi importantă pentru Florin Piersic, Stela Popescu și membrii trupei Cargo. Marți, 15 martie, aceștia au fost decorați de președintele Klaus Iohannis, la palatul Cotroceni.

Decorația cea mai înaltă a primit-o Florin Piersic, anume Ordinul Steaua României în rang de Ofițer, „în semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretări artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea, înțelegerea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale și cinematografice și a tinerelor talente”.

Actrița Stela Popescu a fost decorată tot cu Ordinul Steaua României, dar în rang de Cavaler, „pentru remarcabilele interpretări artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generații de spectatori”, decretul fiind semnat pe 21 decembrie 2015.

Componenții formației Cargo au fost decorați printr-un decret din 1 decembrie 2015, cu Ordinul Pentru Meritul Cultural, în rang de Cavaler, „cu prilejul aniversării a 30 de ani de existență a formației, pentru contribuția deosebită la promovarea muzicii rock în România și îmbogățirea patrimoniului acestui gen muzical”.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!