Florin Piersic. Surprize la 80 de ani!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 29 ianuarie 2016

Florin Piersic, Florin Piersic Jr si Daniel PiersicPe 27 ianuarie, actorul Florin a împlinit 80 de ani sau, după cum preferă artistul să spună „de 4 ori 20 de ani”. Deși recunoaște că nu-și dorește să fie sărbătorit, aniversarea sa nu a trecut neobservată!

„Mă întristează că trec anii prea repede. Nu pot să îmi imaginez că pe 27 ianuarie 2016 împlinesc de 4 ori 20 de ani. O spun pentru că mi-e greu să spun 80. Că atunci când spun 80, îmi vine să mă împușc, dar nu am gloanțe. Nu îmi vine să cred că au trecut anii așa de repede”, recunoaște Florin Piersic.

Florin Piersic și-a sărbătorit ziua de naștere (cum altfel?!) pe scenă, la Opera Națională Română din Cluj, unde a fost montat spectacolul „Nu mă întreba câți ani am!”, prin intermediul căruia longevivul artist a fost omagiat.

De ziua sa de naștere, șeful statului i-a conferit lui Florin Piersic Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer  „în semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretaăi artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea, înțelegerea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale și cinematografice și a tinerelor talente”, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Daniel Piersic, prima dată la TV

Marele actor a avut însă parte în seara de 27 ianuarie de o surpriză de proportii. În show-ul „Te pui cu blondele?”, de la Antena 1, Daniel, fiul lui Florin Piersic și al actriței Ana Szeles, care locuiește în Austria de la vârsta de 12 ani, a fost prezent pentru prima dată într-o emisiune de televiziune, pentru a-i spune „La mulți ani!” tatălui sau. Florin Piersic a avut parte de o petrecere adevărată în cadrul show-ului, acesta primind un tort de 60 de kilograme pregătit de Cătălin Scărlătescu.

Florin Piersic Jr, în culmea fericirii!

Din 14 ianuarie, Florin Piersic este din nou bunic! Iubita fiului său cel mic, Andreea, a născut! Anunțul a fost făcut de proaspătul tătic pe o rețea de socializare!

Florin Piersic jr. (47 ani) a anunțat venirea pe lume a fiului său la scurt timp după ce iubita sa a născut. „Bine ai venit, Sasha”, i-a urat actorul fiului său.

Sasha este cel de-al doilea copil al lui Florin Piersic jr. Actorul mai are o fetiță, Sonia, în vârstă de 9 ani, din relația cu Dorina Chiriac. Actrița chiar a comentat la postarea lui Florin Piersic jr: „Welcome, little brother! Right on time for sister-love („Bine ai venit, frățiorule! Chiar la timp pentru dragostea surioarei”).

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!