Foști steliști, actuali steliști

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 16 ianuarie 2015

565 marinFostul stelist Sorin Ghionea a anunțat că îşi doreşte ca echipa din Ghencea să îşi păstreze emblema tradiţională. 

“Nu o concep pe Steaua cu o altă emblemă din retur. Sper să se ajungă la un numitor comun între club şi Armată. Identitatea Stelei se leagă de acea emblemă. Nu o pot vedea în alte culori pe Steaua, decât în roşu şi albastru”, a precizat fostul fundaş central al Stelei. Nici Petre Marin nu s-a lăsat mai prejos, el susţinând acelaşi lucru şi spunând că “milioane de suporteri stelişti sunt obişnuiţi cu culorile roşu şi albastru”.

Sorin Paraschiv critică direct ministerul pentru că a deposedat echipa de fotbal de siglă şi cere un alt stadion pentru echipa la care a jucat. 

“E de neimaginat să vezi Steaua cu o altă emblemă, eventual alte culori. Cei de la Armată ar trebui să se îngrijească mai mult de stadionul din Ghencea, care arată deplorabil. Ar trebui să-l cedeze echipei de fotbal pe o perioadă mai mare de timp. Eu aş dărâma actuala arenă din Ghencea şi aş construit un stadion modern pentru Steaua”, a spus Paraschiv, ceea ce este în asentimentul multor suporteri steliști, sătui să împartă arena cu șobolanii care au împânzit-o.

Ghionea şi Petre Marin au fost colegi la Steaua şi au rămas buni prieteni chiar şi după ce şi-au încheiat carierele. Cei doi au investit la sfârşitul anului 2014 bani într-o şcoală de fotbal, şi l-au cooptat ca director tehnic pe fostul lor antrenor Gheorghe Gigel. “Îmi place foarte mult să antrenez copiii. Împreună cu Sorin m-am gândit că prin investiţia făcută aici putem oferi ceva înapoi fotbalului. Copiii lasă calculatorul şi vin să joace fotbal”, a spus Petre Marin, preşedinte al şcolii de fotbal “New Stars”.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!