Fotbal. Amical România – Anglia?

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 13 martie 2016

nationala-romaniei-antrenor-iordanescu

Dacă pe finalul acestei luni naţionala de fotbal a României urmează să înfrunte puternica echipă a Spaniei într-un „amical de lux”, iată că de la Londra vine o nouă provocare: Anglia a făcut o propunere Federaţiei Române de Fotbal pentru un joc la finalul lunii mai, în perioada 22-25.

Calificarea la turneul final din Franţa a făcut ca tricolorii să redevină o ţintă pentru naţionalele puternice în vederea partidelor amicale.

Federația engleză n-a pus nici o condiție, ba mai mult, a spus că este dispusă să joace amicalul pe orice teren. Iar în perioada propusă de englezi naţionala României va fi în cantonamentul din Italia, dinaintea Campionatului European, ceea ce nu încurcă deloc.

 

trimiteri-sus-4

Medaliații români din campionatul englez!

Tenisul românesc străluceşte la Londra

Londra, o lume a sportului

Turneul de tenis ITF, de la Bath, câştigat de o româncă

trimiteri-jos-4

 

FRF trebuie să răspundă cât mai repede solicitării, însă întâmpină o problemă: sezonul în România se încheie pe 14 mai (ziua în care se va juca finala Cupei). Așadar, LPF și cluburile din Liga 1 trebuie să ajungă la o înțelegere pentru a comprima finalul sezonului, în așa fel încât 7 mai să fie ultima zi din anul competiţional 2015-2016.

Dacă cele două părți vor ajunge la un acord, atunci cantonamentul naţionalei din Italia va fi între 16 şi 30 mai, iar meciul amical cu Anglia se va integra perfect, scriu gsp.ro şi digi24.ro.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!