Fotomodel din Republica Moldova are filmări la Londra

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 8 decembrie 2015

londra_moldoveanca-felicia-munteanu-filmari

Românii din Republica Moldova vor fi auzit de Felicia Munteanu, un fotomodel celebru peste Prut. Recent, ea s-a gândit să-şi încerce norocul şi în actorie şi nu oriunde, ci în Marea Britanie! Într-un timp foarte scurt de la sosire în UK, întreprinderea ei dă deja rezultate.

Nici n-a pus bine piciorul în Albion că domnişoara Felicia Munteanu, conform libertatea.ro, a prins un rol într-un scurtmetraj care vrea să cucerească festivalurile de film europene, a filmat un videoclip şi va apărea şi în câteva reclame la Londra, după cum a confirmat pe pagina ei de Facebook. În scurtmetraj, moldoveanca interpretează o scenă în care sărută pasional un tânăr.

trimiteri-sus-4

Cea mai sexy judecătoare din lume, în Republica Moldova

O moldoveancă iese din anonimat publicând un articol în presa britanică

O basarabeancă a vrut să ajute şi a reuşit

Tot ce trebuie sa stii pentru a deveni SOFER DE TAXI in Marea Britanie

trimiteri-jos-4

—————————————

„Am ajuns de curând în Londra, dar deja am reuşit să filmez în câteva videoclipuri şi într-un film, urmează şi reclame.”

Felicia, declarație pentru KanKan.md

—————————————

Tânăra, studentă a Universităţii Libere Internaţionale din Moldova, are 22 de ani, deţine titlul Miss ULIM 2015 şi practică dansul de la vârsta de 16 ani. Aceasta a devenit celebră în Republica Moldova datorită pictorialelor incendiare în bikini.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!