„Free Love” (Anca Pop), votată de englezi cea mai bună piesă pop a lunii iulie

Articol publicat in sectiunea Monden, Poveşti româneşti pe data 14 august 2015

Anca PopAnca Pop a cucerit Marea Britanie. Piesa ei, „Free Love”, a fost votată de peste 100.000 de englezi drept cea mai bună piesă pop a lunii iulie în cadrul unui sondaj realizat de publicația Ourstage.

Artista din România este în prezent în atenția radiourilor din Londra care susțin noile nume din industria muzicală, iar Free Love este difuzată în heavy rotation de Amazing Radio.

„Este un post de radio care a lansat, de-a lungul timpului, mulți artiști noi. Celor de la Amazing Radio nu le este frică să experimenteze, iar piesa văd că prinde foarte bine. Va fi difuzată, din câte am aflat, de cinci ori pe zi toată luna august”, declara Anca Pop.

Videoclipul piesei „Free Love” a fost vizualizat pe Youtube până acum de 1,4 milioane de oameni.

Nonconformistă și lipsită de inhibiții, solista preferată a lui Goran Bregovic a reinterpretat piesa ei, „Free Love”, într-o manieră originală, plină de aluzii sexuale și renunțând treptat la haine.

Anca Pop s-a născut în România și, până în urmă cu câțiva ani, a locuit în Canada. Artista are la activ colaborări cu Goran Bregovic pentru piesa ei, „Jealous Monster”, compunând chiar două dintre piesele de pe albumul lui Bregovic, „Champagne for gypsies”, lansat în 2012. Anca Pop este, de altfel, singura cântăreață de la noi care a fost invitată să cânte pe scenă cu artistul sârb la câteva concerte susținute de aceasta în România și la Belgrad.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!