FRF, parteneriat cu Țiriac

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 4 septembrie 2015

595 tiriacFederaţia Română de Fotbal şi Ţiriac Auto au semnat un parteneriat care se întinde pe o perioadă de 4 ani, colaborarea având o componentă financiară şi una de suport logistic.

„Primim astăzi în familia fotbalului românesc un membru foarte important. Susţinerea Ţiriac Auto are o însemnătate aparte. Pornim la un drum lung cu o personalitate care este este imaginea excelenţei, atât în sport cât şi în bussines. Sunt sigur că împreună vom putea consolida proiecte solide pentru fotbalul românesc şi pentru societatea românească”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Stejarii Country Club.

Omul de afaceri Ion Ţiriac s-a declarat unul dintre cei mai mari susținători ai echipei naţionale, dar a precizat încă o dată că se va ţine deoparte de investiţiile în fotbal, pentru că nu se pricepe.

„Nu am primit atâtea cuvinte de laudă în ultimii 20 de ani. Vă mulţumesc, dar nu ştiu dacă le merit. Eu am spus mereu că mă ţin departe să investesc în fotbal pentru că nu mă pricep, deşi am fost unul dintre cei mai mari chibiţi ai echipei naţionale de fotbal a României”, a afirmat Ion Ţiriac.

„Amalgamul ăsta care se numeşte fotbal trebuie să-l acceptăm aşa cum este. Pentru această raţiune eu sunt aici doar spectator. Eu cred totuşi că sunteţi singura federaţie puternică şi ar trebui să scuturaţi clasa politică, să asculte, dacă bateţi cu pumnul în masă. Dispărem cu sportul complet şi este şi vina noastră pentru că nu am semănat nimic în ultima vreme”, a mai spus Ţiriac.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!