Vedetele și-au luat nasul la purtare!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 13 martie 2015

Justin Timberlake, Paris Hilton, Kanye West, Katy Perry, Christina Aguilera, Beyonce, Jennifer Lopez, Madonna

Când unii oamenii ajung bogați și faimoși, încep să-și arate adevărata față. Unii încep să se comporte ca niște copii răsfățați, de parcă totul li se cuvine. Și nu se opresc acolo. Unele celebrități ajung să fie chiar nepoliticoase, altele au un comportament pur și simplu de blamat. Haideți să vedem, așadar, care sunt cele mai nepoliticoase vedete de la Hollywood!

 

Justin Timberlake

Justin Timberlake are pretenția să fie tratat ca un rege. La premiera filmului „Friends with benefits” în 2011, Justin s-a apucat să-i dea pe toți afară din lift, doar pentru a urca singur.

De asemenea, are o problemă cu șampania fără bule. Cândva, pur și simplu s-a isterizat pentru că șampania care îi fusese adusă nu avea acid.

O altă pretenție ridicolă de-a lui Justin este faptul că orice cameră de hotel în care este cazat trebuie să aibă o oglindă fixată pe tavan, deasupra patului.

 

Paris Hilton

În cazul lui Paris Hilton nu prea te miră că emite pretenții de divă. În 2010, a fost nevoită să petreacă o zi întreagă pe platoul de filmare al peliculei „The Other Guys”, iar pentru asta a făcut o listă lungă de trei pagini care îi cuprindea cerințele în legătură cu „șederea” ei acolo.

Pe listă se regăsea dorința de a avea homari gata preparați, în caz că i se făcea foame, și o sticlă de vodcă Grey Goose la rece.

Din motive neștiute, scena în care apărea Paris Hilton a fost anulată. Am avea o bănuială, în cazul acesta.

 

Kanye West

Kanye West se compară adesea cu Dumnezeu, așa că nu-i de mirare că are pretenția că totul trebuie să se facă precum dorește el.

Își șterge transpirația de pe față numai cu prosoape marca Versace, în valoare de 400 de dolari.

Atunci când a fost invitat să susțină un concert în cadrul unei emisiuni de la postul BBC, Kanye a dispus ca echipa sa să reamenajeze decorul în totalitate, în conformitate cu dorințele lui și să-i pună covor roșu.

 

Katy Perry

Katy Perry este aproape inumană când vine vorba de dorințele sale. De exemplu, șoferul ei nu are voie să o privească, să-i vorbească sau să-i ceară vreun autograf.

Camera de hotel în care este cazată trebuie să fie spațioasă, să aibă un dressing mare, scaune bej și să nu cumva să găsească trandafiri roz sau roșii în vază.

 

Christina Aguilera

Răbdarea nu este o virtute de-a ei. Vrea ca o mașină de poliție să meargă întotdeauna în fața mașinii în care se află ea, pentru a evita aglomerația din trafic. Atunci când a filmat primul sezon ca jurat la The Voice a vrut să revadă toate scenele în care a apărut pentru a verifica dacă pare grasă sau nu. În caz că imaginea ei nu era ceea ce-și dorea, Christina cerea să se filmeze din noua acea scenă.

 

Beyonce

Unele dintre cerințele sale sunt rezonabile, altele sunt de necrezut. Fiind mămică, Beyonce are pretenția ca fiecare cameră de hotel în care este cazată să fie echipată cu hăinuțe de bebeluși, ceea ce este de înțeles.

Însă, printre pretențiile sale intră și nevoia sa ca la toaletă să existe hârtie igienică roșie, angajații să fie îmbrăcați numai cu haine din bumbac, dressingul din cameră să fie full cu haine albe și masa să-i fie servită în farfurii albe.

Iar pe scenă, luminile trebuie să fie setate în așa fel încât să o arate cât mai bine cu putință.

 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nu mai e de mult timp Jenny from the block. Unele pretenții de-ale ei sunt chiar nebunești.

Vrea ca toată camera de hotel să fie albă: podea, flori, lumânări etc.

Are pretenția ca toată echipa sa (75 de oameni) să fie cazată în hoteluri de lux. Echipa îl include chiar și pe stilistul de sprâncene care merge cu ea peste tot.

 

Madonna

Madonna vrea să fie tratată precum o regină. La un moment dat, a ordonat să se oprească aerul condiționat din toate camerele din hotel prin care trecea ea, inclusiv din sala de spectacole. Și chiar dacă temperatura a ajuns la 32 de grade și unii dintre oamenii veniți la concert au leșinat, cerința ei nu s-a schimbat, motivând că trebuie să-și protejeze corzile vocale.

 

Mariah Carey

Mariah Carey este o adevărată divă. Cântăreața are pretenția ca patrupedele ei să meargă cu o mașină privată și să aibă un șofer numai al lor.

La un moment dat, aceasta a cerut să dea autografe pe o masă retro în valoare de 70.000 de dolari.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!