Gabi Balint nu mai este antrenorul Craiovei

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 12 iunie 2014

538 gabi balintCS Universitatea Craiova s-a despărţit la începutul săptămânii de antrenorul care a condus echipa spre primul loc în Seria a II-a şi, automat, spre promovare. Gabi Balint şi-a reziliat, de comun acord cu echipa, contractul cu trupa olteană.

În cele 15 meciuri pe banca CS Universităţii, Balint a câştigat 11 dintre ele, a făcut două egaluri şi a pierdut doar de două ori.

Iată comunicatul postat de site-ul oficial al liderului Seriei a II-a:

„Conducerea Universităţii Craiova şi antrenorul Gabi Balint au decis, de comun acord, să nu mai continue colaborarea.

Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul Gabi Balint au hotărât, în termeni amiabili, să nu prelungească contractul.

Gabi Balint a fost cooptat în proiectul renaşterii fotbalului oltean în martie 2014, preluând funcţia de antrenor principal al echipei mari. În cele 15 jocuri din campionat cu Gabi Balint pe banca tehnică, Universitatea a înregistrat 11 victorii, 2 egaluri şi 2 înfrângeri. Graţie acestor rezultate obiectivul echipei – promovarea în prima ligă – a fost îndeplinit.

Universitatea Craiova îi mulţumeşte lui Gabi Balint pentru întreaga activitate desfăşurată la echipă şi îi doreşte mult succes şi performanţe în carieră.

Clubul nostru va anunţa în zilele următoare numele noului antrenor principal al echipei.”

Iată ce declara Gabi Balint atunci când semna cu CS Universitatea:

„Mulţumesc pentru încrederea care mi-o acordă. Sunt şi oameni sceptici, însă eu sunt convins că-i voi convinge pe toţi şi o să aduc publicul din nou la stadion. Este un proiect serios, pe 3 ani, de asta am şi acceptat. Vreau să-l duc până la capăt. Am antrenat la mai multe echipe şi peste tot mi-am făcut treaba. Ştiu că lumea este puţin împărţită, dar sunt convins că îi voi aduce la stadion. O să le placă ce o să vadă. Sunt optimist şi ştiu ce am de făcut, n-am timp de pierdut, îmi place organizarea. Jocul este important, la Craiova a fost mereu spectacol şi asta contează. Nu vreau să fac nicio promisiune, vreau să vorbesc prin fapte. Dacă nu voi avea rezultate, îmi voi face valiza şi voi pleca. Le cer suporterilor doar să aibă încredere. Primul obiectiv al meu e promovarea şi, după aceea, să facem un plan pe 3 ani în care să realizăm performanţă. În ceea ce privește restul de lucruri, problemele juridice nu sunt ale mele. Eu vreau să mă văd promovat. Dacă se va întâmpla ceva, nu vreau să depindă de mine. Conducerea administrativă se ocupă cu aşa ceva”, a spus el atunci.

538 gabi balint

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!