Gabi Tamaș ar putea merge la Villa

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 26 mai 2014

535 gabi tamasGabriel Tamaş, acum la 30 de ani, este la un pas să revină în Premier League după un retur petrecut în Championship, la Doncaster Rovers. Deşi la finalul sezonului gruparea engleză a retrogradat în liga a treia, fostul fundaş al lui Dinamo are oferte de a juca din nou pe prima scenă din Anglia.

Astfel, managerul lui Gabi Tamaş, Florin Manea, a fost săptămâna trecută în Anglia şi avut o rundă de negocieri cu reprezentanţii clubului Aston Villa. Gruparea din Birmingham a terminat sezonul pe locul 15 şi vrea să se întărească pentru campionatul viitor. Pentru Tamaş ar fi o revenire în Birmingham după o pauză de aproximativ un an de zile. Acesta a jucat între 2010 şi 2013 la rivala lui Aston Villa, West Bromwich Albion, în 77 de partide, reuşind să marcheze două goluri.

De asemenea, patronul celor de la Aston Villa, americanul Randy Lerner, a anunţat că echipa este de vânzare. În afară de oferta din Premier League, de serviciile lui Gabi Tamaş s-au interesat şi două echipe din Championship care şi-au propus pentru sezonul viitor promovarea în prima ligă britanică. 

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!