Gabriel Cotabiță vrea să… fie lăsat în pace!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 7 august 2015

Gabriel CotabitaGabriel Cotabiță a fost externat de câteva săptămâni și urmează un tratament de recuperare în ambulatoriu. Dacă până acum era încântat să primească vizitatori și să comunice cât mai mult cu prietenii săi, recent, artistul a luat o hotărâre care a șocat pe toată lumea.

Cântărețul a decis să nu mai primească niciun vizitator. Apropiații spun că acesta vrea să își petreacă timpul doar cu fiicele sale și iubita.

„Dacă în spital, Gabi părea foarte fericit în momentul în care venea să îl vadă vreun prieten, ei bine, acum, consideră că ideal ar fi să se axeze pe terapie și să se liniștească după chinul prin care a trecut. În plus, vrea să compună și, pentru acest lucru, îi trebuie liniște și nu o vânzoleală permanentă prin apartament. De aceea, ideal ar fi să stea doar cu familia și, din toamnă, când va fi într-o stare bună, să își reia viața obișnuită, cu întâlniri și spectacole”, au dezvăluit apropiații artistului.

Pe 8 mai, Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardiorespirator, în sala de sport a unui hotel de lux din Capitală. Acesta a fost inconștient câteva minute bune, iar medicii l-au resuscitat 25 de minute. A fost transportat de urgență la spital, unde a stat în comă 26 de zile. Când nimeni nu mai credea că își revine, cântărețul a uimit pe toată lumea cu puterea sa de vindecare.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!