Gabriela Firea nu vrea șefia PSD

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 10 iunie 2016

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat că nu va candida la președinția partidului, în cazul în care vor fi alegeri interne, atâta timp cât este primar general al Capitalei.

„Vreau să spulber aceste insinuări și să va spun cu toată fermitatea, noi avem un președinte al partidului ales prin congres statutar, nu avem alegeri și nu avem de ce să organizăm acum un congres. În ce mă privește, și dacă peste câțiva ani la momentul statutar se vor organiza alegeri în PSD, nu mă voi înscrie în această cursă pentru că sunt un om extrem de responsabil”, a declarat Firea.

La rândul sau, președintele PSD, Liviu Dragnea a precizat că nu se teme că Gabriela Firea îi va lua locul în fruntea partidului:

„Am fost și sfătuit în ce privește Primăria Capitalei în perioada de dinainte de a anunța oficial decizia mea de a o numi pe doamna Firea, că nu e bine să o pun pe Gabi Firea, mulți oameni de bine mi-au spus asta și din interior și din exterior, cu tot felul de argumente de genul că nu are cum să câștige o femeie la București, Gabi Firea nu poate fi bună ca primar, nu poate convinge cetățenii, dacă ajunge primar o să îmi ia locul, o să devină un centru de putere în partid. Mie nu mi-e teamă de asta, am vrut să adun în jurul meu oameni buni, puternici. Nu există așa ceva, că Gabi Firea o să îmi ia locul. Avem un partid unit, sănătos și este foarte pregătit pentru alegerile parlamentare”, a declarat Dragnea.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!