Galatenii au probleme cu viza lui Henrique

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 ianuarie 2014

518 narcis raducanNarcis Raducan, directorul general al FC Otelul Galati, a explicat ca obtinerea unei vize permanente pentru atacantul brazilian Henrique de Jesus Bernardo este ingreunata de statutul de club in insolventa.

„Henrique a intampinat, intr-adevar, probleme la sosirea sa pe aeroportul Henri Coanda, insa trebuie precizat faptul ca toti jucatorii sud-americani au un statut aparte si deseori apar probleme de acest gen. Fotbalistul dispune o viza temporara de sedere in Romania, clubul a demarat procedurile pentru ca aceasta sa poata deveni permanenta, dar statutul special al clubului nostru, cel de insolventa, ne ingreuneaza munca in anumite aspecte, mai ales juridice. Nu putem discuta despre nicio taxa neplatita de club, este o situatie a carei rezolvare definitiva necesita proceduri complexe, cu toate acestea avem convingerea ca totul se va rezolva si Henrique se va alatura lotului in cel mai scurt timp posibil”, a spus Raducan.

Acesta a mai adaugat ca Henrique a primit din partea clubului o copie a contractului sau cu Otelul prin care sa demonstreze ca nu se afla in Romania in scopuri turistice, dar luni, la sosirea pe aeroportul Henri Coanda, acesta nu o avea la el. „Atacantul a primit la plecarea in tara sa natala o copie a contractului prin care putea face dovada ca nu se afla in Romania in scopuri turistice, din pacate, la Bucuresti, jucatorul nu a avut-o la indemana, iar desfasurarea rapida a evenimentelor nu ne-a permis sa intervenim la timp pentru a remedia aceasta problema”, a declarat Narcis Raducan.

Henrique Bernardo trebuia sa ajunga in Romania in cursul zilei de duminica, insa avionul care l-a adus din Brazilia la Roma a avut intarziere, astfel el a ratat legatura cu Romania. Prietena lui Henrique, care il astepta la aeroport, a luat legatura cu oficialii galateni, care i-au transmis ca problema va fi rezolvata, insa ulterior, brazilianul a fost trimis inapoi la Roma.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!