Gâlcă, bătut

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 15 aprilie 2016

625 galcaFormaţia antrenată de românul Constantin Gâlcă, Espanyol Barcelona, a fost învinsă, pe teren propriu, scor 1-3, de Atletico Madrid, în etapa a 32-a din campionatul Spaniei. Echipa pregătită de Diego Simeone a ajuns la doar trei puncte în spatele liderului FC Barcelona.

Echipa pregătită de românul Constantin Gâlcă a deschis scorul în meciul de pe teren propriu, cu Atletico Madrid, în minutul 29, după ce Asensio a centrat din corner, iar Diop a reluat de la colţul scurt, imparabil pentru portarul Oblak. După ce a marcat pentru echipa sa în turul sferturilor de finală cu FC Barcelona, Fernando Torres a ieşit la rampă şi în meciul cu Espanyol. Atacantul spaniol a restabilit egalitatea în minutul 25, cu un şut fără speranţe pentru Pau Lopez.

Atletico a continuat să atace şi după pauză, iar Koke l-a găsit excelent pe Griezmann în mijlocul careului şi acesta a marcat pentru 2-1. Echipa lui Gâlcă s-a aruncat în atac, însă cei care au mai marcat au fost tot oaspeţii. Torres a luat o acţiune pe cont propriu, a centrat în careul mic, iar Koke a înscris cu o lovitură de cap, stabilind rezultatul final, 3-1 pentru formaţia antrenată de Diego Simeone.

Graţie acestui succes, Atletico Madrid a urcat pe locul 2 în clasament, cu 73 de puncte, la 3 distanţă de liderul FC Barcelona şi va juca, în runda următoare, pe 17 aprilie, pe teren propriu, cu Granada.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!