Gâlcă îl vrea pe Ivan

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 aprilie 2015

576 ivanCostel Gâlcă vânează de ceva vreme un atacant despre care spune ori de câte ori are prilejul că ar fi „încântat” să-l aibă la Steaua. Este vorba de Virgil Andrei Ivan, care a împlinit 18 ani la începutul anului şi a dat un gol Stelei în vara trecută. Fotbalistul de la CSU Craiova este lăudat de Gâlcă. „Sincer, cred că viitorul atacant al echipei naţionale o să fie Ivan Andrei de la Craiova. Are calităţi extraordinare”, spune el.

Andrei Ivan a ajuns la 13 ani la Piteşti. Cotat de site-ul transfermarkt.com la 200.000 de euro, Ivan a fost o singură dată titular în acest an competițional în echipa antrenată de Emil Săndoi şi Sorin Cârţu. El a jucat în alte nouă meciuri, printre care şi acela cu Steaua, în care a înscris singurul său gol.

Referitor la aprecierile antrenorului stelist, Ivan a spus: „Îi mulţumesc mult domnului Gâlcă pentru aprecieri şi pentru că are încredere în mine. L-am avut ca antrenor la echipa naţională Under 17 şi pot să spun că a fost antrenorul alături de care m-am simţit foarte bine, cel mai bine de la toate loturile naţionale pentru care am jucat. E un antrenor foarte bun, îţi dă foarte multă încredere, te face să simţi că ştii pentru ce joci, te motivează excelent. Dacă mă doreşte la Steaua? Momentan sunt la Craiova, mă simt bine aici, nu vreau să spun mai multe. Îmi place mult la Craiova. Nu ştiu foarte bine oraşul, fiindcă nu ies foarte mult, cunosc doar o parte. Clubul mi-a oferit un apartament, unde stau şi mă simt bine. Pot spune că m-am adaptat foarte bine aici, părinţii mei mai vin pe la mine şi totul e ok. Vreau să cresc la Craiova pentru câţiva ani. Apoi, un transfer în străinătate, de ce nu?”, a încheiat el, evitând pentru moment orice discuții referitoare la un eventual viitor în Ghencea.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!