Gâlcă nu se uită la Steaua

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 6 noiembrie 2015

galcaConstantin Gâlcă, antrenorul cu care Steaua a câştigat trei trofee în sezonul trecut, a scos în evidenţă formaţiile care l-au impresionat în actuala ediţie de campionat. Fostul mijlocaş al Stelei în anii 90 a afirmat cu tărie că nu a mai urmărit o dispută a echipei sale de suflet din etapa a şasea!

„Îmi pare rău pentru Steaua că nu merge bine. Asta e situaţia… N-am mai văzut un meci al Stelei din etapa a sasea. Văd Viitorul, Pandurii, astea îmi plac. Eu îmi doresc să câştige Steaua campionatul. Nu o să fie uşor. Şi Astra are o echipă foarte bună. Steaua are jucători buni”, a declarat Constantin.

În urmă cu câteva luni, componentul naţionalei la CM 1994 şi-a subliniat planurile pentru cariera de antrenor după despărţirea de Steaua. „Voi merge acolo unde voi fi dorit şi acolo unde voi crede în ceea ce se face. Am mai spus, am primit o ofertă concretă din Arabia… Celelalte nu au ajuns mai departe. În primul rând mi-aş dori să merg să antrenez în Europa, dar trebuie să vină şi oferta adecvată. Da, și din România am. Nu, a fost imediat după ce s-a terminat campionatul şi am zis că deocamdată nu. De ce nu? (n.r. să continue în Liga 1”.

Steaua, cu Dumitru Dumitriu, Mirel Rădoi şi Nicolae Dică pe bancă, se află pe locul 4 în Liga 1 după 16 runde.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!