Gâlcă nu vrea să răspundă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 februarie 2016

617 galcaConstantin Gâlcă (43 de ani), tehnicianul echipei Espanyol, a declarat în weekend, după înfrângerea, scor 1-2, în deplasare, la Valencia, faptul că oficialii clubului vor hotărî dacă va mai continua să antreneze echipa din Barcelona.

„Întrebaţi conducerea dacă a fost ultimul meu meci la Espanyol.

Sunt un luptător. Echipa a jucat bine, a avut ocazii multe, dar nu a fost eficientă în faţa porţii. Nu am ce să le reproşez jucătorilor”, a declarat Constantin Gâlcă în conferinţa de presă.

Fotbaliştii lui Espanyol au spus, la finalul meciului de pe Mestalla, că antrenorul român nu este vinovat pentru situaţia în care a ajuns echipa şi vor să lucreze în continuare cu el.

Jose Antonio Camacho este varianta vehiculată de jurnaliştii spanioli pentru înlocuirea lui Gâlcă. Tehnicianul spaniol de 60 de ani, trecut şi pe la Real Madrid, a mai antrenat-o în două rânduri pe Espanyol. A fost selecţionerul Spaniei şi al Chinei.

Espanyol a ajuns la a zecea partidă fără victorie în toate competiţiile. În campionat, se află pe locul 17, primul care asigură salvarea de la retrogradare, cu 22 de puncte din 24 de meciuri.

Las Palmas, cu 21 de puncte, Granada, cu 20, şi Levante, cu 17, sunt ultimele în Spania, dar vor juca, duminică, în etapa a 24-a.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!