Gâlcă renunță la cinci jucători

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 15 ianuarie 2016

612 galcaCostel Gâlcă a luat prima decizie cu adevărat importantă de când este antrenorul lui Espanyol. Fostul tehnician al Stelei a hotărât ca nu mai puţin de cinci fotbalişti nu vor mai face parte din echipa lui Espanyol.

„Nu am cu cine juca, am nevoie de întăriri”, a fost mesajul clar transmis de Costel Gâlcă după înfrângerea lui Espanyol, 1-2 pe terenul lui Eibar, partidă în care nu a făcut decât o singură modificare. Chiar dacă antrenorul român cere cu disperare întăriri, veştile din partea conducătorilor catalanilor nu sunt cele mai bune, board-ul lui Espanyol anunţând că nu poate aduce decât cel mult doi jucători, liberi de contract. În schimb, Espanyol va renunţa la cinci jucători. Montanes, Ciani, Fuentes, Abraham şi Bardi sunt jucătorii pe care Costel Gâlcă nu va mai conta în perioada următoare, el căzând de acord cu conducătorii clubului pentru rezilierea contractelor.

Totuşi, deşi cere fotbalişti cu care să întărească lotul, Gâlcă a primit un răspuns negativ din partea clubului. Bugetul catalanilor e afectat de plecarea lui Sergio Gonzalez, căruia Espanyol trebuie să-i plătească contractul integral, iar Marca notează că deşi antrenorul român a cerut patru sau cinci nume noi, şefii sunt dispuşi să aducă doar doi. Potrivit aceluiaşi cotidian, Gâlcă vrea să aibă sub comandă cât mai repede cel puţin un fundaş central, dar şi un mijlocaş de bandă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!