Gardoș, accidentat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 iulie 2015

592 gardosFotbalistul echipei Southampton, Florin Gardoş, a anunţat pe contul său de Facebook că a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi la începutul săptămânii, în urma unei accidentări grave pe care a suferit-o săptămâna trecută, şi a precizat că operaţia a decurs fără probleme.

“Din păcate, sezonul n-a început foarte bine: săptămâna trecută m-am accidentat grav la genunchi într-un amical şi a trebuit să mă operez luni. Operaţia a decurs fără probleme şi in cel mai scurt timp încep recuperarea. O să vă anunţ aici cum merg lucrurile, sunt convins că totul va fi bine”, a notat Gardoş.

Press Association a notat săptămâna trecută că Florin Gardoş ar putea fi indisponibil 7 luni din cauza unei accidentări la genunchi, informaţie venită de la tehnicianul Ronald Koeman: “Este o veste foarte tristă. Gardoş se afla la al doilea sezon la Southampton. După o astfel de accidentare pierzi 6 sau 7 luni şi toată lumea este dezamăgită”, a spus el.

Din cauza accidentării la genunchi Florin Gardoş va rata ultimele meciuri pe care naţionala României le va disputa în preliminariile Euro-2016.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!