Gardoş ar putea juca în Cupa Ligii

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 28 august 2014

547 florin gardosProaspăt transferat, Florin Gardoş este la un pas să debuteze la Southampton. Românul s-a recuperat aproape în întregime după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon pentru 4 luni şi era anunţat titular în partida pe care “sfinţii” urmau să o joace în Cupa Ligii, împotriva celor de la Milwall.

În ciuda părerilor apărute pe parcurs, transferul în Premier League pare să i se potrivească ca o mănuşă lui Gardoş. Sunt lucruri care spun cât se poate de clar că fundaşul este extrem de apreciat de către antrenorul Ronald Koeman. După numai 10 zile de la transferul său la Southampton, apărătorul român a fost introdus de tehnicianul olandez în lotul de 18 jucători pentru partida cu West Bromwich, din etapa a doua, terminată nedecis, 0-0.

Decizia olandezului a mirat puţin, în condiţiile în care se credea că fostul fundaş al Stelei nu este complet refăcut, dar ultimul control medical a demonstrat, din fericire, că acesta este bun de joc. În aceste condiţii, presa din Anglia crede că sunt şanse mari ca jucătorul naţionalei să evolueze din primul minut, în cupa Ligii, contra lui Milwall, meci care ar urma să se desfăşoare la închiderea acestei ediţii.

“Southampton caută în Cupa Ligii prima victorie într-un meci oficial sub mandatul lui Ronald Koeman. Echipa sa a impresionat pe Anfield, în prima etapă, când a fost la un pas să producă surpriza în faţa lui Liverpool, pentru ca apoi să domine destul de autoritar pe WBA, în runda secundă. Koeman nu îi va putea folosi în continuare pe Gaston Ramirez şi Jay Rodriguez (accidentaţi), însă mijlocaşul algerian Saphir Taider şi fundaşul român Florin Gardoş ar putea să apară printre titulari”, spune în acest sens sg.sports.yahoo.com.

Southampton şi Milwall au fost faţă în faţă, în campionat, de-abia în 2010, iar ambele meciuri s-au terminat la egalitate. Mai mult, ultimele 12 meciuri directe au adus o singură victorie pentru Milwall.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!