Gardoș așteaptă să joace

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 29 aprilie 2016

627 gardosFlorin Gardoş (27 de ani), internaţionalul român de la Southampton a jucat luni al doilea său meci pentru echipa sub 21 de ani a britanicilor, revenit după accidentarea suferita la genunchi şi care l-a ţinut departe de gazon pentru o perioadă de 8 luni de zile.

Cu fostul jucător al Stelei în teren, Southampton a câştigat, scor 2-1, meciul echipelor de tineret jucat în deplasare pe stadionul Old Trafford. La finalul partidei, Gardoş a postat un mesaj de mulţumire pe contul său oficial de Facebook, în care a mărturisit că trage tare să revină la prima echipă.

„Al doilea meci de la revenire, câştigat cu Manchester United-21. Vreau să le mulţumesc românilor care au venit la meci şi care mi-au dedicat un banner cu ’Welcome back!’

Primesc multe întrebări de la voi, legate de Premier League şi Euro 2016. Tot ce pot să vă spun e că mă simt foarte bine şi trag tare să revin la prima echipă în ultimele trei etape de campionat”, s-a destăinuit Gardoş.

După 35 de etape disputate din actualul sezon al PL, Southampton ocupă poziţia a 8-a, 54 de puncte, cu 5 mai puţin faţă de locul 5, pe care se află acum Manchester United, ultimul care asigură prezenţa în Europa.

Programul echipei Southampton în ultimele trei etape din Premier League:

Southampton – Manchester City, 1 mai

Tottenham – Southampton, 8 Mai

Southampton – Crystal Palace, 15 mai

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!