Gardoș, contestat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 iulie 2015

590 gardosDupă ce povestea lui Vlad Chiricheş la Tottenham a fost un eşec, lucru decretat de conducerea care l-a pus pe lista de transferuri, nici Florin Gardoş nu se bucură de cea mai bună perioadă a carierei sale la Southampton.

Echipa antrenată de Ronald Koeman a fost învinsă de două ori într-un turneu amical în care Southampton a întâlnit Valencia (0-1) şi Red Bull Salzburg (0-2). Olandezul a trimis două echipe diferite în cele două jocuri, Florin Gardoş fiind titular în centrul defensivei în meciul cu austriecii. Prestaţia lui în cuplu cu Maya Yoshida a fost aspru criticată de fanii lui Southampton pe reţelele sociale cu mesaje care aduc aminte de felul în care Vlad Chiricheş era contestat sezonul trecut. Nemulţumirile fanilor sunt date de faptul că unul dintre golurile lui Red Bull Salzburg a fost înscris din vina lui Gardoş, cel care a ajuns prea târziu la o minge joasă în propriul careu.

“Cine i-a încheiat contractul lui Florin Gardoş are nişte explicaţii serioase de dat. Un Ollie Lancashire român”, spune un mesaj, cu referire la un fotbalist cu evoluții catastrofale. “Gardoş şi Yoshida ne arată de ce trebuie să cumpărăm un fundaş central cu valoare certă. Un cuplu îngrozitor!”, a fost un altul, mesaje care ne arată că românul va avea viață grea în Anglia.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!