Gardoș a fost criticat de Koeman

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 30 ianuarie 2015

567 gardosSouthampton a ieșit din Cupa Angliei după ce a pierdut, 2-3, în faţa celor de la Crystal Palace. Florin Gardoş a evoluat încă din primul minut al meciului de pe St. Mary Stadium, dar a fost înlocuit de Ronald Koeman după finalul primei reprize.

„Nu am fost mulţumit de Gardoş, de aceea l-am schimbat la pauză. A greşit încă din primul minut”, a declarat olandezul la finalul unui meci în care echipa sa a condus de două ori pe tabela de marcaj.

Echipa a deschis scorul din minutul 9, prin Pelle, dar bucuria acestora a durat câteva zeci de secunde, Chamakh restabilind egalitatea în minutul 11. Gazdele au trecut în avantaj 5 minute mai târziu, însă peste alte 5 minute Crystal Palace a marcat golul de 2-2, prin atacantul Yaya Sanogoluat de la Arsenal. În minutul 39 marocanul Chamakh a marcat din nou și a stabilit rezultatul final al partidei, 3-2 pentru Crystal Palace.

Ronald Koeman a fost mai mulțumit de jocul prestat de jucătorii săi în partea a doua a înfruntării din runda a patra a Cupei Angliei, deşi ei nu au reuşit să obţină un rezultat bun. 

„Cu tot respectul pentru Crystal Palace, deoarece au jucat foarte bine, dar nu este normal ca o formaţie precum aceasta să aibă atâtea oportunităţi de gol”, a spus olandezul acum în vârstă de 52 de ani. „Cel puţin am reacţionat mai bine în repriza secundă, dar nu a fost îndeajuns. Ne place să jucăm un fotbal ofensiv, dar trebuie să lucrăm împreună, să comunicăm în apărare. Ne-ar plăcea să câştigăm fiecare joc, dar ştim de ce suntem capabili şi trebuie să fim buni pentru a câştiga meciuri ca acesta”, a declarat Koeman la finalul meciului.

În pofida cuvintelor destul de apăsătoare sosite din partea olandezului, unii suporteri ai echipei au fost mulţumiţi de jocul lui Gardoş. O problemă pentru român ar putea fi faptul că acest meci mai dezamăgitor a sosit în contextul în care colegul din apărare, Maya Yoshida, se va întoarce la Southampton după ce Japonia a fost eliminată de la Cupa Asiei, deci cuplul făcut nu a fost unul cu care să fie acomodat.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!