Gardoș se recuperează

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 11 septembrie 2015

596 gardosFlorin Gardoș a primit una dintre cele mai bune vești de când s-a transferat la Southampton. Recuperarea după accidentarea suferită în iulie decurge excelent, iar românul poate să revină pe teren mai repede decât ar fi anticipat oricine.

„Florin Gardoș face progrese mari în privința recuperării după accidentarea suferită. Internaționalul român de 26 de ani s-a accidentat la genunchi în perioada de vară, înainte de un amical cu Feyenoord și se estimase că perioada de convalescență va fi de 7 luni. Dar veștile sunt dintre cele mai bune în ceea ce îl privește, astfel că putem asista la revenirea românului pe gazon mai repede de Crăciun, așa cum se estimase inițial”, spune eatsleepsport.com.

Fundașul, care fusese adus de Southampton vara trecută de la Steaua, spera să prindă un post în primul 11 al „Sfinților” în acest sezon, mai ales după plecarea lui Toby Alderweireld la Tottenham. Misiunea va fi una destul de complicată în condițiile în care Fonte e punct fix în defensiva lui Koeman, iar britanicii l-au transferat în această vară și pe Virgil van Dijk, de la Celtic. Yoshida și Caulker sunt alți doi jucători care au avut evoluții destul de bune pe linia de fund și pe care ex-stelistul va trebui să îi scoată din primul „11” când va reveni.

Gardoș a jucat de 11 ori pentru Southampton în sezonul trecut.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!