Gardoș vrea la EURO

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 ianuarie 2016

613 gardosCoşmarul lui Florin Gardoş e aproape de a se încheia. Accidentat la începutul sezonului într-un moment în care se pregătea să devină titular la Southampton, fostul stelist nu a putut juca în ultimele 6 luni, însă se pregăteşte acum de revenire.

Internaţionalul român de 27 de ani a începe antrenamentele normale din februarie şi speră ca în martie să fie 100% apt şi să înceapă să joace. Obiectivul declarat al fundaşului este să prindă lotul României pentru EURO şi e conştient că va avea şanse să-l convingă pe Iordănescu doar dacă va juca.

„Eram foarte încrezător după primul meu sezon. Echipa a jucat bine şi am terminat pe o poziţie foarte bună să ajungem în Eurpoa League.

Apoi, principalul meu rival pe post, Toby Alderweireld, s-a transferat de la echipă şi eram încrezător, dar asta asta arată cu nu ştii niciodată ce se poate întâmpla în viaţa pentru că uneori poţi să ai parte de asemenea accidente.

Ar trebui să revin pe teren probabil la începutul lui februarie, la antrenamente cu echipa şi apoi vor urma probabil câteva săptămâni să mă obişnuiesc să joc din nou, să fiu alături de coechipieri pe teren”, a declarat Gardoş pentru revista clubului Southampton.

Vlad Chiricheş, Dragoş Grigore, Valerică Găman, Florin Gardoş, Cosmin Moţi şi Dorin Goian sunt fundaşii centrali pe care selecţionata României s-a bazat în preliminariile Euro 2016. La turneul final vor ajunge cel mai probabil doar 4 dintre ei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!