Gavril Balint va antrena Craiova

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 martie 2014

527 gavril balintGavril Pele Balint a fost prezentat ca antrenor principal al CS Universitatea Craiova. El a semnat un contract valabil până la finalul sezonului plus încă 3 ani. Balint va avea ca obiectiv promovarea în Liga I.

Staff-ul lui Gabi Balint îi va include pe Silviu Lung, antrenor cu portarii, pe Laurens Ebben şi Cornel Blejan, preparatori fizici, și un antrenor secund asupra căruia încă nu s-a decis. Iosif Rotariu a fost prima sa opţiune, dar el a preluat de curând echipa din Liga a III-a FC Caransebeş.

Iată câteva dintre declaraţiile lui Balint de la conferinţa de presă aferentă:

„Mulţumesc tuturor foştilor jucători ai Craiovei Maxima, lui Corneliu Stroe, Silviu Lung şi celorlalţi care sunt acum în cadrul clubului, dar şi celorlalţi. Mulţumesc pentru încrederea care mi-o acordă. Am antrenat la mai multe echipe şi peste tot mi-am făcut treaba. Ştiu că lumea este puţin împărţită, dar sunt convins că îi voi aduce la stadion. O să le placă ce o să vadă”, a spus el.

„Primul obiectiv al meu e promovarea şi, după aceea, să facem un plan pe trei ani în care să realizăm performanţă. Acum vreau să cunosc jucătorii, mă voi uita la nişte meciuri pentru a mă pune la punct cu tot ce înseamnă echipa. Cunosc sistemul de desfăşurare al Ligii a II-a, ştiu cu cine ne luptăm la promovare”, a încheiat el.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!