Gaz Metan l-a împrumutat pe Velasquez

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 30 ianuarie 2015

567 velasquezGaz Metan Mediaş a semnat un contract până în vara acestui an cu fundaşul argentinian Julian Velazquez, jucătorul fiind împrumutat de la clubul italian US Palermo, a declarat preşedintele grupării medieşene, Ioan Horoba.

„Velazquez a venit în România, am perfectat împrumutul până în vară. E un fundaş central cumpărat acum de Palermo de la Independiente. A făcut anul trecut o ruptură de ligamente şi nu a mai jucat, dar a făcut recuperarea, e refăcut. Îi trebuie jocuri oficiale şi cum eram deficitari pe acest post, l-am împrumutat până în vară. E un jucător care a evoluat în echipa naţională a Argentinei, are 24 de ani, după părerea mea e unul dintre cei mai valoroşi jucători tineri care activează în România. Dar să vedem ce se va întâmpla. Eu cred că în naţionala Argentinei nu pătrunde oricine”, a mai spus Horoba.

Velazquez a fost achiziţionat în iarna aceasta de Palermo, dar italienii au preferat să-l împrumute la Gaz Metan Mediaş, pentru că nu poate fi folosit în Serie A din cauza numărului mare de jucători extracomunitari pe care echipa îi are în lot.

Julian Velazquez a jucat până acum la Independiente, adunând 113 jocuri şi o prezenţă în echipa naţională a Argentinei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!