Geanta, un accesoriu practic și oricând la modă

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 14 august 2015

Nicio ținută nu este completă fără o geantă care să te reprezinte și care să se înscrie în cele mai noi tendințe impuse de marile branduri de modă. Sezonul acesta te întâmpină cu modele de genți practice, care au grijă să confere totodată un impact vizual puternic printr-un design unic. Se poartă poșetele de umăr, dar nu trec neobservate nici gențile perforate sau celebrele shopper bags, atât de practice și versatile!

Genți perforate

Moda este ciclică, gențile perforate revenind puternic în tendințe anul acesta! Nici nu ar avea cum să nu se bucure de un succes incredibil în rândul fashionistelor întrucât geanta cu perforații simple conferă unicitate oricărei ținute. Un asemenea accesoriu cucerește prin versatilitate, geanta perforată putând fi purtată atât la birou, cât și în timpul liber, indiferent de abordarea stilistică. Poate fi purtată chiar și la plajă, mai ales dacă este suficient de încăpătoare și are un design mai puțin pretențios.

Shopper bag, o alegere practică

Obișnuiești să îți umpli geanta cu tot felul de obiecte de care ești convinsă că vei avea nevoie pe parcursul unei zile? Ei bine, atunci vei adora geanta shopper, care îți va permite să depozitezi și să transporți în maximă siguranță documente, gadgeturi, cosmetice, tabletă sau orice alt item care îți este necesar. În plus, geanta shopper nu te va incomoda și poate fi purtată la orice ținută, versatilitatea sa fiind redată de un design simplu.

Must-have: Geanta imaculată

O geantă albă va conferi din start un aer sofisticat și, totodată, foarte fresh ținutei tale de vară. Nu este deloc dificil de purtat! Având o nuanță neutră, poate fi asortată cât mai multor piese vestimentare, așa că nu ai niciun motiv care să te împiedice să nu îți reînnoiești colecția de genți cu un item statement, imaculat.

Poșete cu design minimalist

Pentru că simplitatea este sofisticarea extremă, cele mai reputate branduri de modă nu au putut să nu includă în colecțiile lor poșete elegante cu design minimalist. Pastelurile sunt la ordinea zilei când vine vorba de plicuri sau poșete de umăr numai bune de etalat la evenimentele pe care te pregătești să le onorezi vara aceasta. Sunt ușor de purtat și conferă feminitate chiar și celui mai casual outfit.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!