Gebhart părăsește Steaua

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 13 mai 2016

628 gebhartTimo Gebhart nu a fost inclus în lotul pentru meciul Stelei de la Târgu Mureş, scor 4-1. Germanul nu a fost prezent la ultimele antrenamente ale roş-albaştrilor, semn că cele două părţi s-au despărţit.

Steaua anunţă o mică revoluţie la nivelul lotului după un sezon complet ratat. Primul care şi-a încheiat deja conturile cu formaţia lui Becali este Timo Gebhart, a cărui vacanţă pare să fi început mai devreme.

Apt din punct de vedere fizic, neamţul nu a fost inclus în lotul fostei campioane pentru meciul de la Târgu Mureş. De altfel, el nu s-a prezentat în ultimele zile la şedinţele de pregătire conduse de Reghe, semn că oficialii i-au transmis că poate intra în vacanţă mai devreme, Steaua nemaiavând nevoie de serviciile lui.

„Nu e jucătorul Stelei, n-are nici un fel de legătură. A semnat și el. El, săracul, nu mai poate să joace fotbal. Eu am avut încredere în Reghe. El mi-a spus ”patroane să-l luăm, îi dăm 5.000 de euro și îi facem două contracte”. A spus el că va da 10 goluri. Eu nu cred că va da nici jumătate de gol. Eu nu cred că poate să mai joace fotbal”, spunea Becali în urmă cu o lună şi jumătate.

Gebhart a fost marele pariu al lui Reghecampf, care era convins de faptul că, după o pregătire adecvată cu Neubert, mijlocaşul poate reveni la forma din urmă cu doar câţiva ani. Accidentările însă par să îl fi scos total din circuit pe fotbalist. Deşi la antrenamente i-a impresionat pe colegi cu execuţiile sale, în ritmul meciurilor Gebhart a fost o dezamăgire. Nu a dat nici un moment senzaţia că poate face diferenţa, iar capitolul fizic a rămas o mare problemă. Ca atare, Becali nici nu s-a gândit să îi prelungească înţelegerea scadentă în această vară.

Cinci meciuri a jucat Gebhart în Liga 1, unul singur ca titular. Nu a reuşit să se remarce cu nimic.

Momentan, șapte jucători se află pe lista neagră întocmită de Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf: Papp, Râpă, Bourceanu, Breeveld, Gebhart, Tade şi Marica sunt fotbaliştii de care vicecampioana României vrea să se dispenseze la finalul acestui sezon.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!