Generalii vor… dialog

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 februarie 2015

571 marca steauaCSA Steaua şi-a confirmat dorința de negocieri cu echipa de fotbal pentru marca pe care o deţine. Prin comunicatul emis de Biroul de Presă al CSA, oficialii clubului spun că din forţa mărcii trebuie să se construiască o umbrelă pentru toate celelalte secții ale clubului.

Iată în continuare și comunicatul prin care generalii care conduc Steaua spun că vor o parte din reușitele altora, cu care nu au vreo legătură.

„În contextul Hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nr. 3425 din 3 decembrie 2014, Clubul Sportiv al Armatei «Steaua Bucureşti» face următoarele precizări:

Prin performanţele de excepţie obţinute de sportivii militari, Clubul Sportiv al Armatei «Steaua Bucureşti» a devenit, încă de la înfiinţare, o parte importantă a istoriei Armatei României şi a sportului românesc. Materializarea performanţei sportive prin 95 de medalii olimpice, 503 medalii obţinute la campionatele mondiale, 820 de medalii obţinute la campionatele europene, precum şi prin câştigarea Cupei Campionilor Europeni şi a Supercupei Europei de către echipa de fotbal a clubului, a constituit temeiul consolidării şi recunoaşterii mărcii «Steaua Bucureşti» pe toate meridianele globului.

În aceste condiţii, ne-am propus, an de an, obiective de performanţă pentru toate disciplinele sportive, în concordanţă cu valoarea incontestabilă a brandului pe care îl reprezintă «Steaua Bucureşti». După anul 1999, clubul nostru şi-a exprimat permanent ataşamentul şi sprijinul efectiv şi afectiv faţă de echipa de fotbal, punându-i la dispoziţie, în condiţiile legii, facilităţile de antrenament şi desfăşurare a meciurilor.

În acelaşi timp însă, Clubul Sportiv al Armatei «Steaua Bucureşti», ale cărui nevoi de finanţare sunt asigurate în bună măsură de la bugetul de stat, a acţionat mereu în conformitate cu prevederile legale referitoare la valorificarea patrimoniului public.

Precizăm, de asemenea, faptul că manifestând permanent o atitudine constructivă, generatoare de soluţii, ne menţinem disponibilitatea de a continua dialogul care să se finalizeze cu punerea în aplicare a hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Totodată, îi asigurăm pe toţi iubitorii culorilor roş-albastre că vom întreprinde numai acţiuni legale, care să nu lezeze, în niciun fel, valoarea şi prestigiul mărcii «Steaua Bucureşti».”

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!