Genial! Rulotă aruncată de-a dreptul la gunoi

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 10 august 2015

rulota_bena_1_1

Tyrone Covell, un britanic de 43 de ani, s-a trezit faţă-n faţă cu o imagine foarte inedită în momentul în care s-a dus să colecteze bena de gunoi de la un client. Nu se mai putea efectiv opri din râs!

Cocoţată pe bena de gunoi, ce părea acum minusculă, se afla o rulotă de mărime apreciabilă. Şi, cum în benă nu fusese aruncat nici un alt gunoi, angajatul la GD Environmental Services din Newport, South Wales s-a gândit că bena fusese închiriată până la urmă tocmai pentru ca clientul să se poată dispensa de rulotă.

Dar nu, trebuia să fie o glumă din partea colegilor! Astfel că l-a sunat pe şef şi, printre hohotele sale de râs, a reuşit să-i explice ce se întâmplă. Acesta l-a asigurat că nu este nici o glumă şi că, de fapt, clientul chiar solicitase o listă cu lucrurile care nu sunt acceptate în bena de gunoi, iar rulota nu era trecută acolo.

rulota_bena_2_1

Covell i-a explicat clientului că nu-i poate transporta rulota, neînţelegând nici cum reuşiseră să urce vehiculul deasupra benei. Clientul, însă, nu vroia în ruptul capului să accepte un refuz, mai ales că rulota nu era trecută pe lista obiectelor nepermise.

Covell, care în activitatea sa de nouă ani în acest domeniu a văzut aruncate în benă o rochie de mireasă, un cavou gol şi multe alte grozăvii, a ţinut să-şi convingă clientul că, în mod evident, o rulotă nu poate fi transportată în nici un chip cu o benă, chiar dacă nu apărea pe listă.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!