Geoană susține moțiunea de cenzură a PNL

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 5 iunie 2015

 Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc (PSRO), a declarat, miercuri, că susține moțiunea de cenzură împotriva guvernului Ponta pe care PNL a anunțat că o va depune pe 5 iunie în Parlament. „Am decis să susțin moțiunea de cenzură împotriva guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezintă cea mai proastă variantă pentru țară”, a scris pe Facebook Mircea Geoană.

Fostul șef al PSD acuză Executivul condus de premierul Victor Ponta că a blocat în mod cinic dreptul de a vota al românilor din diaspora la alegerile prezidențiale de anul trecut și că, din cauza indiferenței Guvernului, conaționalii noștri nu se pot întoarce să muncească în țară.

„Același guvern care a blocat în mod cinic dreptul românilor din străinătate să voteze în noiembrie 2014 recidivează. Modul în care Ponta și camarila sa se raportează la votul prin corespondență și la românii care trăiesc în afara granițelor țării arată clar că nu le pasă nici de viață, nici de părerea copiilor și fraților noștri care își câștigă existența în străinătate. Mulți dintre ei s-ar întoarce și mâine acasă, dacă ar avea condiții decente de trai și un loc de muncă prin care să-și întrețină familiile. Dacă Victor Ponta ar fi pe jumătate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui Șova, poate că aceste deziderate ar fi în curs de rezolvare”, a explicat Mircea Geoană.

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, săptămâna trecută, că liberalii vor depune în Parlament, pe 5 iunie, o moțiune de cenzură la adresa guvernului Ponta, pe tema votului prin corespondență. De atunci, Ponta s-a arătat în mai multe rânduri neîncrezător că PNL va depune moțiunea de cenzură pe 5 iunie, spunând chiar că nici măcar semnatarii documentului nu îl iau în serios.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!