George Copos: „Vine iadul!”

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 ianuarie 2010

Principalul actionar al Rapidului, George Copos, anunta ca in intermercato nu se vor face transferuri la gruparea din Giulesti, ci se va incerca gasirea de fonduri pentru acoperirea datoriilor, pentru a nu risca neprogramarea echipei pentru campionatul 2010-2011.

„Prioritatea Rapidului nu o constituie neaparat transferurile, ci asigurarea conditiilor necesare pentru obtinerea licentei clubului pentru urmatorul sezon competitional. Ma tem ca iadul prin care am trecut in martie 2009 a fost floare la ureche fata de ce ne asteapta acum. Asa ca, inainte de a ne gandi la transferuri, trebuie sa ne pregatim pasii de facut pentru aceasta actiune, iar acestia incep chiar din februarie.

Cred ca optiunea principala in intarirea lotului pentru retur ramane promovarea tinerilor. Mai vrem sa castigam doi sau trei fotbalisti care sa se ridice la nivelul lui Paun, Raduta sau Ionita”, a spus George Copos in Libertatea.

Copos spune si ceea ce asteapta de la anul 2010: „Resurse financiare suficiente pentru Rapid, astfel incat, la sfarsitul campionatului, echipa sa fie pe prima treapta a podiumului, acolo unde cred cu toata convingerea ca trebuie si poate sa fie. Suporteri la fel de frumosi precum clubul pe care il sustin.

Noi ramanem in continuare deschisi negocierilor cu Lutz Stache, iar deschiderea noastra e cat se poate de mare. Important ar fi ca Rapidul sa obtina cat mai curand un suport economic mai solid decat ii pot asigura eu in momentul de fata”, a mai completat patronul din Giulesti, care se joaca din nou de-a vanzarea clubului.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!