Getafe, victorioasă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 7 aprilie 2014

529 ciprian maricaCiprian Marica a marcat al patrulea său gol pentru Getafe în acest sezon din Primera Division, în meciul din weekend, de duminică seară cu Valencia, ducând scorul la 2-1 pentru echipa lui Contra, în minutul 27. Echipa lui Marica a câştigat la final cu 3-1.

Atacantul naționalei spune că importanta victorie a fost obţinută într-o atmosferă extrem de ostilă, și aici nu este nimic deosebit, şi a ţinut să le mulţumească fanilor pentru mesajele de încurajare.

„Jocul de la Valencia a demonstrat adevărată faţă a lui Getafe. Am întors rezultatul şi am câştigat pe terenul unei echipe foarte puternice, într-o atmosferă ostilă. Gazdele au fost extrem de agresive, am trăit momente ca în poveştile veteranilor cu încercări brutale de intimidare încă de la vestiare.

Am avut o seară minunată, sper din suflet că a fost momentul de pornire pe un nou drum care să pună în valoare munca echipei şi a lui Mister. Avem o nouă deplasare dificilă, sper să fiţi în continuare alături de noi. Vă mulţumesc mult pentru mesaje”, a scris Ciprian Marica pe contul său de Facebook.

Golul a fost și al cincilea gol marcat de Marica de când joacă pentru Getafe.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!