Ghimbirul, recomandat pentru micșorarea taliei

Articol publicat in sectiunea Sănătate pe data 6 februarie 2015

Foarte multe femei sunt nemulțumite de felul în care arată talia lor și caută metode de a-și micșora talia, recurgând fie la diete draconice, fie la exerciții periculoase pentru coloana vertebrală. Poți micșora talia, peste noapte efectiv, folosind o tehnică cunoscută încă din timpuri destul de vechi.

Este vorba despre împachetarea cu ghimbir, rădăcinoasă care are nenumărate efecte benefice asupra organismului uman. Astfel, ghimbirul ajută la calmarea durerilor de cap, de stomac sau a crampelor musculare și este folosit totodată pentru îmbunătățirea metabolismului.

Pe lângă toate aceste lucruri, iată că ghimbirul, în formă măcinată sau sub formă de ulei de ghimbir, este foarte indicat pentru micșorarea taliei. Efectul său, se pare, are loc deseori chiar peste noapte.

 

Cum îți poți micșora talia, peste noapte, cu ghimbir

Împachetările cu ghimbir ajută la subțierea taliei văzând cu ochii datorită proprietăților pe care le au. Astfel, reduc celulita, îmbunătățesc complet aspectul pielii, reduc gradul de adipozitate a zonelor unde se află grăsime în apropierea mușchilor, calmează mușchii și ajută la eliminarea toxinelor la nivelul pielii.

 

Cum se realizează împachetarea cu ghimbir

Pentru a realiza o împachetare cu ghimbir, ai nevoie de următoarele ingrediente: rădăcină de ghimbir, loțiune clasică de corp, ulei esențial (câteva picături), sare și folie alimentară.

Toate ingredientele, în afară de folia alimentară, se amestecă într-un vas până se obține o pastă groasă. Apoi, imediat după un duș fierbinte, se aplică pasta pe talie și se înconjoară zona cu folia alimentară. Se lasă să acționeze 60 de minute, iar apoi se spală zona cu apă rece.

Procedeul se repetă o dată la două-trei zile, iar efectul de subțiere a taliei este incredibil.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!