Ghinion fatal pentru un român în Italia

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 16 martie 2016

accident-ghinion-fatal-pentru-un-roman-in-Italia

Un imigrant român care tocmai scăpase nevătămat dintr-un accident rutier produs pe o autostradă din Sicilia a căzut în prăpastia de la marginea autostrăzii, de la înălțimea de circa 30 de metri, murind pe loc, a informat presa italiană, citată de Mediafax.

Potrivit publicației Corriere Quotidiano și agenției ANSA, accidentul a avut loc într-o noapte, în zona Tremonzelli, pe autostrada A19, care face legătura între orașele siciliene Palermo și Catania.

Românul M.G.B., în vârstă de 30 de ani, a lovit balustrada autostrăzii cu un autoturism marca BMW pe care îl conducea și în care se afla un prieten tot român, de 29 de ani.

 

trimiteri-sus-4

A fost „eminent” la UCL, dar a murit într-un accident în UK

Doi britanici au spart și au jefuit locuința unor români

PE CE SE CEARTĂ ROMÂNII?!

A venit în UK ca să muncească la o fermă, dar a murit

trimiteri-jos-4

 

Cei doi români au scăpat nevătămați din accidentul rutier. Însă, imediat după accident, românul în vârstă de 30 de ani, debusolat sau probabil pentru a se feri de alte vehicule care circulau cu viteză pe autostradă, s-a deplasat spre marginea drumului și a căzut într-o prăpastie adâncă de circa 30 de metri, murind pe loc.

Nu este clar dacă românul a sărit peste balustrada de protecție sau dacă bariera metalică era ruptă din cauza accidentului provocat de el. Pompierii au reușit recuperarea cadavrului românului din prăpastie după patru ore. Autoritățile italiene cercetează circumstanțele producerii incidentului.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!