Ghionea ramane la Plock

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 13 ianuarie 2014

517 vali ghioneaValentin Ghionea, component al echipei nationale de handbal masculin, a decis prelungirea contractului pe care-l avea cu echipa poloneza Wisla Plock, pana in 2016. De subliniat ca Valentin, alaturi de Wisla Plock, evolueaza inclusiv in Liga Campionilor.

„Ma bucur ca am realizat acest lucru, ambele parti au fost determinate pentru semnarea unui nou contract. Valentin Ghionea este cel mai eficient jucator al nostru si oricine stie ce inseamna el pentru club”, a anuntat presedintele Wislei Plock dupa semnarea contractului, Robert Raczkowski, subliniind ceea ce stiam deja, faptul ca internationalul roman a fost si ramane unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei.

In ultimele saptamani Valentin Ghionea a fost indisponibil din cauza unei fracturi la metacarpiene pe care a suferit-o in noiembrie. Din cauza acestui lucru este a ratat si convocarile la nationala pentru meciurile din grupele preliminare ale CE, meciuri care se vor sfarsi pe 12 ianuarie si pe care nu le mai poate prinde in teren.

El a anuntat deja ca-si doreste sa revina in aceasta luna pe teren pentru a ajuta Wisla in Liga Campionilor, competitie care se va relua in 5 februarie.

Wisla Plock se afla in clipa de fata pe locul patru in grupa B a competitiei. Ea a jucat deja sapte etape si mai are de disputat trei meciuri.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!