Gigi Becali, atac la Hamroun

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 29 iulie 2016

639 hamrounGeorge Becali, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, a declarat, luni, că fotbalistul algerian Jugurtha Hamroun care a părăsit România cu trei zile înainte de meciul cu Sparta Praga, din preliminariile Ligii Campionilor, nu va mai avea viaţă uşoară la formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Din dorinţa acerbă de a se transfera în Qatar, la Al-Sadd, club care îi oferă un salariu mult mai bun faţă de Steaua, algerianul Jugurtha Hamroun a părăsit România cu trei zile înainte de meciul cu Sparta Praga, din preliminariile Ligii Campionilor, pentru a negocia cu formaţia Al-Sadd, din Qatar. Hamroun a fost exclus din lot pentru meciul de marţi seară, iar acum Becali anunţă că nu va mai juca nici o secundă până la finalul contractului. Dincolo de scandalul provocat în această săptămână, când a plecat de la echipă fără acordul lui Reghecampf, Hamroun a mai călcat strâmb şi în alte ocazii, spune Becali. Patronul Stelei a dezvăluit că algerianul a fost prins în unul din cantonamentele din această vară cu o femeie în cameră, însă oficialii roş-albaştrilor au decis la acea dată să păstreze incidentul secret.

„Steaua e instituţie serioasă. Nu e nici spital de psihiatrie, nici instituţie de mediere! Când semnezi un contract, îl respectă şi Steaua, şi tu! Nu îl respecţi, plăteşti! Nu îl respectă Steaua, plăteşte!

Ce a făcut acest băiat este incredibil şi nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea! Chiar dacă îi dau toţi banii şi să stea pe bancă, să se distreze cu Reghe, eu nu îl las să plece.

Îl ţin pe ăsta până îl distrug! Ce a făcut astă… Şi înainte a făcut ceva ce nu s-a mai văzut pe lume. Dar nu vă spun… Apoi nu a vrut să meargă în cantonament. Meme i-a arătat contractul şi i-am zis să facă ce vrea. Eu nu stau la negocieri. Aşa, mâine poate să plece Stanciu, să plece fiecare cum vrea şi unde vrea.

El acum a plecat pur şi simplu, nu l-a interesat. Ce puteam să fac eu… era lanţ şi lacăt. I-am spus că nu pleacă fără trei milioane de dolari. De ce? Pentru că a semnat contractul şi trebuie să plece.

Ştiţi ce a făcut ăsta!? A adus o gagică în cantonament… Nu ştiu pe unde a băgat-o. A intrat în hotel o femeie. Nu mai contează. El face ce vrea. Voi vă daţi seama?! Am avut tot felul de jucători, dar nu ca ăsta. Când am aflat (n.r. de femeie) a început să plângă. Voia să nu afle taică-su, nu altceva. Nu îl interesa de amendă sau altceva”, a declarat Gigi Becali.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!