Gigi revine

Articol publicat in sectiunea Editorial Sport pe data 22 mai 2015

Gigi Becali revine la vechile apucături. A fost ziua Stelei. Timid, cu cuvinte normale, poate cumva alese, Gigi a tranșat clar situația de la formație. I-a transmis lui Gâlcă una-alta despre negocieri. Că-l așteaptă la ele, deși modul în care a spus asta nu a fost convingător. Clar, actualul antrenor al echipei va părăsi banca tehnică. Apoi a dat soluții pentru banca Stelei. Olăroiu cu Rădoi sau Reghecampf singur. După care, cu aceleași cuvinte normale și alese, l-a luat la tir pe săracul Laurențiu. Că trebuie să vadă bine cine este. Că Steaua l-a făcut antrenor, Gigi l-a pus acolo și “i-a cumpărat echipă”. Că ar fi bine să-și vadă lungul nasului, că mai are mult până departe. Așa și este. Reghe nu a demonstrat nimic, nimănui. Într-un campionat de mâna a treia, să iei titul de două ori la rând nu este o realizare, ci o obligație, mai ales când vine vorba de Steaua.

Patronul Stelei a stat. El este cel care spunea că dacă nu vorbește “face cancer la limbă”. Iată că se tratează bine, cu declarații la public. Ba chiar cu atacuri, pentru că discursul pe care i l-a ținut lui Reghe face parte din vechiul său arsenal, doar că PR-ul, dacă are așa ceva, l-a mascat sub o formă verbală digerabilă.

Steaua, cu sau fără marca de la generalii ăia inepți plătiți cu sume nesimțite din buzunarele noastre, va fi…Steaua. Echipa care a ținut Europa în România, sau România în Europa. Echipa care are nevoie de întăriri pentru a aborda cupele europene. Echipa care a însemnat România.

Gigi nu mai are mult până când să explodeze. De multă vreme formația nu mai are nici patron, nici manager. Patronul s-a întors. Este vremea ca Steaua să facă treabă.

Ca pe vremuri, când arestații nu erau mai curați ca ăia din libertate.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!