Gimnastele reacționează

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 10 aprilie 2015

577 staiculescuMomentul controversat din prima ediţie a emisiunii „Românii au talent!”, difuzată de ProTV, a stârnit în săptămânile care au trecut un val de reacţii, mulţi vorbind de posibilitatea ca Mihaela Rădulescu să părăsească atât concursul, cât şi postul, căruia începe să-i aducă deservicii.

Două adolescente de 14 ani au pus în scenă un moment de gimnastică ritmică şi mişcări de dans şi au trecut în faza următoare cu aprobarea celor patru juraţi, Mihaela Rădulescu Schwartzenberg, Andra Măruţă, Andi Moisescu şi Constantin Cotimanis.

Vedeta postului a ţinut, însă, să îi transmită un mesaj personal uneia dintre gimnaste, dar a făcut-o într-un mod dur. „Dacă nu slăbeşti 5 kilograme, nu treci în faza următoare!”, i-a spus aceasta copilei.

Ecoul acelui discurs cumva neinspirat nu s-a stins nici acum, ba din contră. Doina Stăiculescu, singura medaliată olimpică din istoria României la gimnastică ritmică (argint la Los Angeles, 1984), a ţinut să îşi spună punctul de vedere pe propriul cont de Facebook:

„Dragele mele colege, vă rog frumos să-mi spuneţi dacă se poate, când a făcut Mihaela Rădulescu gimnastică ritmică de performanţă, că eu nu-mi aduc aminte. Măi să fie… 13 ani de performanţă, cea mai bună la măciuci…????????”, a scris sportiva pe pagina sa de socializare.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!