Giovani ar putea fi liber

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 noiembrie 2015

606 giovaniJudecătoria Medgidia a decis că Ioan Becali poate fi eliberat condiţionat, la propunerea comisiei din cadrul Penitenciarului Poarta Albă care analizează dosarele privind liberarea condiţionată, după ce în octombrie aceeaşi instanţă luase o decizie similară şi la cererea avocaţilor lui Becali.

Instanţa a admis propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă şi a dispus liberarea condiţionată a lui Ioan Becali, transmite presa.

Decizia Judecătoriei Medgidia nu este definitivă, având drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare pentru procuror şi condamnat.

Judecătoria Medgidia a decis şi în data de 29 octombrie liberarea condiţionată a lui Ioan Becali, dar atunci a luat decizia ca răspuns la solicitarea făcută de avocaţii acestuia. Decizia respectivă, care nu era definitivă, a fost atacată, însă deocamdată nu a fost fixat un termen la Tribunalul Constanţa.

Ioan Becali a fost condamnat în martie 2014 la o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni de închisoare, primită în dosarul transferurilor de jucători, din care a executat aproape 1 an şi 8 luni. El se află în Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanţa.

Alături de Ioan Becali, în dosarul transferurilor de jucători au fost condamnaţi la închisoare fostul internaţional Gheorghe Popescu, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Victor Becali, Gheorghe Nețoiu şi Jean Pădureanu.

Până la ora actuală, au fost eliberaţi condiţionat fostul internaţional Gică Popescu, fostul patron al FC Rapid Gheorghe Copos şi Jean Pădureanu.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!